2014-12-21 11:20:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Nyugalomra van szüksége!

Napi horoszkóp december 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha inspirálja a környezetét, akkor érheti el a legtöbbet. A Hold a Nyilas jegyében segíti önt. Érdeklődő, és szívesen tenne valamit másokért is. Lelkesedése másokra is átragad. Minél több a történés Ön körül, annál jobban érzi majd magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Valami gyorsan kicsúszott a kezei közül, mert a Hold a Nyilas jegyében pontosságot és fegyelmezettséget is követel. Mindig a következő lépésre összpontosítson, mert most a részleteken múlik minden. Estére kifogy Önből az energia. Nyugalomra van szüksége.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nem kellene engednie, hogy mások arra csábítsák, hogy túl sok pénzt adjon ki. Maradjon annál, amire szüksége van. A Hold a Nyilas jegyében összezavarhatja egy kicsit. Időre van szüksége önmaga számára. A Hold szembenállása miatt intenzívebbek lesznek az érzései. Egy meditáció sokat segíthet.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A saját jegyében álló Neptunusz által mindent sokkal lazábban néz, és ezért igazán élvezni tudja ezt a napot. Általános parti hangulat lesz úrrá mindenkin, és ez Önnek is tökéletesen meg fog felelni. Kiváló hangulatban van, és nem tud betelni semmivel. Szeretni fogja azokat az embereket, akik kilógnak a sorból. Szívesen csatlakozna hozzájuk.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Mosolyogva fejezheti be ezt a hetet, mert a Hold a Nyilas jegyében támogatja önt. Különösen alkotó jellegű munkában és művészi téren tud sokat nyújtani. Szeretne közelebb kerülni a kedveséhez, élvezze a partneri kapcsolatot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Nyilas jegyében látható Holdhoz most még a Nap is csatlakozik. Muszáj úsznia kicsit az árral, és táncolnia a hullámokon. Délután mélyebb érzései támadnak, és hamarabb látja, mint a többiek, hogy kinek mire van szüksége. Így mindig helyes álláspontot foglalhat el. Tisztában van önmagával, így másoknak is tud segíteni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Önt becsvágyóvá teszi a Jupiter az Oroszlán jegyében. Még vasárnap sem fogja abbahagyni a munkát. Szorgalom nélkül nincs jutalom, és ez meg fogja érni Önnek. A végén nagyon elégedett lesz önmagával. Este töltse társaságban az idejét, jót fog tenni Önnek, mert sok elismerésben lesz része.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Lehet, hogy nem azonnal, de hosszú távon sok mindent elérhet a Nyilas jegyében álló Hold segítségével. Ügyeljen arra, hogy realisztikusan formálja meg céljait, különben csalódás lehet a vége, és nem csak az Ön számára. Külső megerősítésre van szüksége, de ne tegyen mindent ettől függővé!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Nyilas jegyében álló Hold által egész jól tud másokkal egyeztetni. Nyugodtan hagyatkozhat barátaira és kollégáira, és ez nagyon sokat jelent Önnek. Kedvelik a többiek. A szerelemben is hosszú távon kellene gondolkoznia és terveznie.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Sokkal erősebben reagál a Holdra, mint mások, ma pedig sokkal érzékenyebb lesz, mert a Vénusz, a Bak jegyében együtt áll a Plútóval. Törődnie kellene az emberekkel, és szabad folyást kellene engednie érzelmeinek. Ezzel példát mutathat másoknak. Egy meditáció ma különösen mély hatást gyakorolhat önre.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold a Nyilas jegyében áll, Önt pedig nem lehet rávenni arra, hogy csináljon is valamit - de ezt nem is muszáj megtennie. Engedje magát sodortatni az árral, pihenjen! Az uszodában különösen jól érezhetné magát. Ha ez nem teljesíthető, akkor legalább este menjen el sétálni egy vízpartra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Az Ön uralkodó bolygója a legjobb fényszögben áll a Merkúrral. Nagyon kreatív, és intuitív meglátásait, tapasztalatait képes lesz másokkal is megosztani. Vigyázzon, nehogy elmerüljön a képzelet világában, értékelje a megszokott környezetét, és merítsen abból erőt!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: